Längtar

Köket i huset, som det ser ut idag.


Satt och funderade igår kväll på hur man kan renovera köket ihuset sådär lite smått innan den stora renoveringen som vi kommer göra till sommaren. För att piffa upp det lite och för att det ska kännas uthärdligt. Det får såklart inte vara för jobbigt, heller inte för dyrt eftersom det är tillfälligt så vill man ju inte lägga ut för mycket pengar.

Men. . Man kan ju enkelt byta handtag på alla luckor. Jag som är en sucker för det lantliga romantiska stuket vill såklart köra på en skålformad variant. Antingen i silver eller brons beroende på vad man väljer att måla luckorna i. Hade ju kanske inte vart för knöligt att måla om luckorna. Kanske plocka bort några skåp, öppna upp, skruva några hyllor eller liknade. Eftersom lösningen är tänkt tillfällig så kanske man skulle våga lite mer. Hade inte alls vart galet med dimblåa luckor. Annars så är ju klassiska vita alltid fint.

Slå bort kaklet och sätta upp en glasskiva eller liknade vid spis och kran. Pärlspont och tapet på restrerande. Kanske tom investra i en ny fläkt? Dom ligger ifrån tusenlappen på IKEA.

Åhh, vad jag längtar efter att få flytta. Vi får huset den 30 December redan. Vi ska försöka ta oss i kragen och tapsera osv innan vi flyttar in då vi har lägenheten hela Januari också. Men jag tror att närden dagen väl kommer så kommer det vara svårt att inte flytta på dirr. Hur som så ser jag fram emot renoveringsfasen, att kunna forma sitt egna hem på riktigt. Jag tror detta kommer kunna bli hur bra som helst.

. . Men innan vi ens börjar fundera på köket så ska vi fixa tjejerna rum, flytta dörren till vårt blivande sovrum och sedan står både vardagsrum och hall på tur. Kanske hinner vi inte ens göra slag i saken innan sommaren är här igen.
Rebecka:

Underbart att ha något eget som man kan greja med! :)

Kommentera inlägget här: