Lära-gå-vagn



Hur fin?
Maileg @ Julias Vita Drömmar


Sitter och bläddrar runt på diverse inredningssidor och inspireras. Det var länge sedan jag tog mig tid. Allt annat som hamnat i fokus har fått den biten att hamna i skym undan. Men idag har vi drömt om något eget, kanske nästa år. En uteplats med inglasad altan, ett lantligt kök. Ett lantligt hem. Igen, kanske nästa år.

Men det gäller att passa på och köpa det som man annars inte köper nu när vi har så mycket extra pengar. Så till nästa lön smäller det, om vi inte spenderar för mycket i Italien vill säga. Men det blir nog lätt så när lönen trillar in samma dag som avresedatumet. Men vi ska försöka hålla i slantarna i alla fall. Lite granna . .

Hur som. Nayeli ska få en lära-gå-vagn/dockvagn. Har hittat en jätte fin som jag ska klicka hem till henne som kommer passa jätte fint i hennes rum och förhoppningsvis kommer den lekas med sedan också. Misstänker att storasyrran kommer sno den så fort tillfälle ges, det är nämligen väldigt mycket dockor/barbie just nu.
Emelie:

Vad söt den var.

Hur har det blivit med hennes operation & fötter?

Kram

Jessica:

Sockersöt! Har kikat på den över nätet många gånger, men jag har alltid trott att det är en liten liten vagn, alltså knappt i storlek "dockvagn/lära gå-vagn" ?

Jennie - Mamma till Melanie & Nayeli:

Jo den är ganska liten faktiskt. Men den är ju en dockvagn till Maileg kaninerna, så även om den inte fungerar som lära gå-vagn så är den fin ändå ;)

Jessica:

Ja den är supersöt! Såg nu att den hade mått 17x15 eller nått sånt, så det är ju en mini-dockvagn till de små kaninerna. Men som du säger, den är ju så fin! Den skulle passa perfekt till inredningen i min flickas rum med :)

Kommentera inlägget här: